DarkRebel

UrbanRebel

Modely

Novinka
CUPRA
Tavascan
Novinka
CUPRA
Born
Od 1 259 900
CUPRA
Formentor
Od 889 900
CUPRA
Leon
Od 809 900
CUPRA
Leon Sportstourer
Od 829 900
CUPRA
Ateca
Od 1 499 900
Concept Cars
DarkRebel
Concept Cars
UrbanRebel

30.05.2023

CUPRA

  • Týden padelu v centru Prahy se uskuteční s podporou značky CUPRA ve dnech 30. května až 4. června v centru Prahy 
  • CUPRA připravuje pro fanoušky atraktivní doprovodný program a prezentaci exkluzivní edice Formentor Tribe Edition 
  • České zastoupení značky CUPRA je od loňského roku hlavním partnerem České padelové federace

 

Praha, 30-05-2023 - Značka CUPRA, hlavní partner České padelové federace, je sponzorem mezinárodní sportovní akce PADEL4ALL, která se uskuteční od 30. května do 4. června 2023 na náměstí Republiky v Praze. CUPRA ve svém stánku na "Týdnu padelu v centru Prahy" představí mimo jiné speciální edici Formentor Tribe Edition a návštěvníkům nabídne zajímavý doprovodný program.

"Pražský PADEL4ALL bude nejen oslavou tohoto mladého sportu, ale také skvělou příležitostí pro širokou veřejnost, aby se na vlastní kůži přesvědčila, že tato sportovní disciplína, která podobně jako CUPRA v posledních letech dobývá svět, je mimořádně návyková - stejně jako jízda ve vozech CUPRA, které mají sport ve své DNA," řekl Aleš Novák, ředitel značek SEAT a CUPRA pro Českou republiku. "Za značku CUPRA bych proto rád srdečně pozval všechny fanoušky sportu i sofistikovaných automobilů na padelové exhibice i do našeho stánku, kde si mohou mimo jiné zasoutěžit o hodnotné ceny CUPRA a důkladně prozkoumat jeden z nejnovějších skvostů v naší aktuální nabídce - oblíbené SUV crossover Formentor v exkluzivní úpravě Tribe Edition."

Lubomír Ježek, místopředseda České padelové federace odpovědný za marketing, k připravované akci PADEL4ALL dodává: "Padel je pro všechny! S tímto poselstvím odstartujeme již zanedlouho jedinečnou akci, na níž představíme padel jako atraktivní sport pro hráče všech věkových kategorií, amatéry i profesionály. Vyvrcholením šestidenní akce bude turnaj mužských i ženských reprezentačních mužstev Česka, Německa, Polska a Maďarska. Takže neváhejte a přijďte na náměstí Republiky nejen povzbudit české padelové týmy, ale také si padel pod dohledem certifikovaných padelových trenérů vyzkoušet!"

Na přelomu května a června vyroste na šest dnů ve speciálně vytvořené zóně na náměstí Republiky mobilní padelový kurt, na němž se uskuteční pět padelových turnajů. Nabitý program akce "Padel je pro všechny" zahrnuje ukázkové tréninky a tréninkové zápasy, Padel4All Academy s aktivitami a soutěžemi pro návštěvníky všech věkových kategorií a seriál oficiálních soutěžních turnajů CUPRA CZECH PADEL TOUR.

Dva dny budou patřit mezinárodnímu turnaji PADEL4ALL za účasti reprezentačních týmů čtyř zemí a šestidenní program završí Turnaj VIP osobností, z nichž svou účast již potvrdili nebo přislíbili Jan Koller, Karel Nováček, Petr Beneš, Bohdan Ulihrach, Jiří Hrdina, Bořek Dočkal a MasterChef Roman Staša. Česká padelová federace navíc poskytne během "Týdne padelu v centru Prahy" prostor pro prezentaci a aktivity neziskové organizace LATA, která pomáhá dětem, mladým lidem a rodinám z Prahy a okolí. V rámci akce se tak uskuteční mimo jiné "Hodina padelu pro Latu".

Pražský týden padelu pro všechny je součástí mezinárodního projektu PADEL4ALL Roadshow, který získal grant EU na podporu aktivního a zdravého životního stylu. Akce PADEL4ALL se konají nejen v České republice, ale také v Polsku, Maďarsku a Německu. Vstup na PADEL4ALL je zdarma.

CUPRA postaví jako sponzor akce PADEL4ALL na náměstí Republiky svůj vlastní stánek, jehož magnetem bude atraktivní Formentor Tribe Edition. Nová speciální edice dodává bestselleru značky CUPRA svěží impulz v podobě nových barev, kol z lehké slitiny a ušlechtilých detailů v exteriéru a interiéru. CUPRA Formentor Tribe Edition se dodává se všemi variantami pohonu s označením VZ. První model navržený a vyvinutý výhradně pro značku CUPRA nabízí v této verzi ještě více exkluzivity, která umocňuje esenci tohoto vysokovýkonného vozu kategorie crossover SUV.

Zatímco CUPRA patří již od svého vzniku v roce 2018 mezi nejdynamičtěji rostoucí automobilové značky, padel je jedním z nejrychleji se rozvíjejících sportů na světě. Padel jako sport pro všechny věkové kategorie dokonale zapadá do konceptu zdravého životního stylu. Pod taktovkou České padelové federace, která je členem mezinárodních padelových federací FIP a FEPA, se padel dynamicky rozvíjí také v České republice. Český národní tým se již pravidelně účastní mistrovství Evropy i světa a dalších mezinárodních turnajů. V České republice v současnosti hrají padel amatéři, výkonnostní hráči, děti, senioři i dospělí.

České zastoupení značky CUPRA se stalo reklamním partnerem českého reprezentačního týmu mužů a týmu žen na mistrovství Evropy v padelu ve španělském Bilbau už v roce 2021 a v závěru loňského roku definitivně spojilo své síly s Českou padelovou federací jako její hlavní partner. CUPRA je také generálním partnerem seriálu oficiálních soutěžních padelových turnajů CUPRA CZECH PADEL TOUR, na jejímž konci čeká nejlepší české padelisty MASTERS, neboli mistrovství České republiky.

CUPRA je nekonvenční značka, která kombinuje emoce, elektrifikaci a sportovní výkony, aby z Barcelony inspirovala svět. Značka CUPRA, založená v roce 2018, má vlastní sídlo spolu s oddělením pro výrobu závodních vozů v Martorellu (Barcelona) a síť specializovaných dealerství na celém světě.

Značka CUPRA dosáhla v roce 2022 nového prodejního rekordu s více než 150 000 dodanými vozy. CUPRA dokazuje, že elektrifikace a sportovní vlastnosti se vzájemně dokonale doplňují. Každý nově uvedený model s vyzývavým a originálním designem je novým milníkem, který definuje charakter značky: CUPRA Ateca, jedinečný model ve svém segmentu; CUPRA Leon, první elektrifikovaný model díky plug-in hybridnímu pohonu; CUPRA Formentor, první model vyvinutý exkluzivně pro značku CUPRA a její dosud nejprodávanější model; a CUPRA Born, první 100% elektromobil značky.

Značka CUPRA je oficiálním automobilovým partnerem fotbalového klubu FC Barcelona, kterému zajišťuje jeho mobilitu, prémiovým sponzorem globálního seriálu padelových turnajů World Padel Tour a oficiálním sponzorem klubu Finetwork KOI, který se účastní elektronických sportů. CUPRA je jedinou automobilovou značkou, která se účastní závodních seriálů pro elektromobily EXTREME E, ETCR a Formule E. Kmen CUPRA je tvořen týmem ambasadorů, kteří chtějí být hnací sílou změny. Mezi jeho členy patří mimo jiné pouliční umělec TV Boy, držitelé zlatých olympijských medailí Adam Peaty, Melvin Richardson a Saúl Craviotto, německý fotbalový brankář Marc ter Stegen a fotbalistka Alexia Putellasová, která již dvakrát v řadě získala ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.