DarkRebel

UrbanRebel

Modely

Novinka
CUPRA
Tavascan
Novinka
CUPRA
Born
Od 1 259 900
CUPRA
Formentor
Od 889 900
CUPRA
Leon
Od 809 900
CUPRA
Leon Sportstourer
Od 829 900
CUPRA
Ateca
Od 1 499 900
Concept Cars
DarkRebel
Concept Cars
UrbanRebel

12.01.2024

CUPRA

 

  • Kromě skladových vozů CUPRA mohou firmy a podnikatelé využít na všechny modely operativní leasing za atraktivních podmínek
  • Nabídku otvírá bestseller Formentor s měsíční splátkou již od 6 899 Kč bez DPH měsíčně
  • Na všechny modely CUPRA platí pětiletá záruka

 

Praha, 12-01-2024 - CUPRA nabízí hned na začátku nového roku svým zákazníkům jedinečnou příležitost k pořízení nového vozu za mimořádně výhodných podmínek. Atraktivní nabídku ihned dostupných skladových vozů za velmi příznivé ceny doplňují zvýhodnění čekající na zákazníky, kteří si zvolí operativní leasing. K dispozici je kompletní produktová řada značky CUPRA od bestselleru Formentor přes kompaktní modely Leon, Leon Sportstourer a Ateca až po elektrický Born.

 

"Každý rok je pro značku CUPRA i naše zákazníky začátkem nového příběhu," říká Aleš Novák, ředitel divize CUPRA společnosti Porsche Česká republika, a dodává: "Od ledna 2024 jsou nezastavitelným impulzem k návštěvě autorizovaných prodejců CUPRA kromě zvýhodněných skladových vozů také mimořádně atraktivní nabídky našich modelů na operativní leasing. Stačí si vybrat svůj model snů v ideální konfiguraci a za fixní měsíční splátku si můžete užívat potěšení z jízdy, jaké dokáže nabídnout pouze CUPRA."

 

Modely CUPRA na operativní leasing jsou skvělou volbou pro podnikatelskou a firemní klientelu, která touží po sofistikované mobilitě ve sportovním stylu bez starostí a počátečních investic. Pevná měsíční splátka totiž kryje kompletní pojištění i náklady na servis a údržbu vozu. CUPRA navíc poskytuje svým zákazníkům možnost nastavit si parametry smlouvy podle svých potřeb ve velmi širokém rozsahu, a to bez jakýchkoli vstupních poplatků. Klient si tak zvolí délku pronájmu i počet ročně ujetých kilometrů a na výběr má i řadu dodatečných služeb. A po uplynutí smlouvy může svůj stávající vůz odkoupit, nebo vyměnit za nový. CUPRA zajistí mobilitu i v případě poruchy nebo nehody, a to poskytnutím náhradního vozidla. V rámci operativního leasingu mohou zákazníci využít také služby profesionálního pneuservisu za akční cenu.

 

Inovativní crossover SUV CUPRA Formentor s odvážným designem a sportovní duší se stal záhy po svém uvedení na globální i český trh bestsellerem značky CUPRA. Formentor nyní svou pozici lídra upevňuje atraktivní měsíční splátkou 6 899 Kč bez DPH (8 348 Kč s DPH), kterou budou firmy a podnikatelé platit v případě operativního leasingu od společnosti Volkswagen Financial Services za verzi CUPRA
Formentor 1.5 TSI s manuálně řazenou převodovkou v hodnotě 889 900 Kč. Doba pronájmu je 48 měsíců, ročně vůz může ujet 10 000 kilometrů. Uvedená splátka zahrnuje záruční a pozáruční servis po celou dobu pronájmu Formentoru, povinné ručení a havarijní pojištění s 5% spoluúčastí a uznáním bonusů za bezeškodný průběh z dosavadních pojištění.

 

CUPRA Formentor s nadstandardní výbavou zahrnuje široké portfolio pohonů. Zákazníci tak mají na výběr mimo jiné zážehovou jednotku 2.0 TSI o výkonu 310 k nebo inovativní plug-in hybridní pohon o výkonu až 245 k, který nabízí sportovní dynamiku a zvukovou kulisu spalovacího motoru i možnost tiché elektrické jízdy na kratší vzdálenosti s nulovými lokálními emisemi. Potěšení z dynamické jízdy umocní vyspělé technologie v podobě nastavitelného podvozku, progresivního řízení nebo převodovky DSG.

 

Modely CUPRA Leon a Leon Sportstourer, nabízené za splátky již od 7 099 Kč bez DPH měsíčně (8 590 Kč s DPH), resp. 7 299 Kč bez DPH (8 832 Kč s DPH), působivě dokazují, že i karosářské varianty pětidveřový hatchback a rodinné kombi se mohou vymykat běžným konvencím. Stejně jako všechny modely CUPRA potěší Leon i Leon Sportstourer nejnáročnější řidiče. Vstupní motor 1.5 TSI o výkonu 150 k doplňuje vysloveně sportovní dvoulitr TSI vyladěný na rovných 300 k, resp. 310 k ve verzi Sportstourer s pohonem všech kol a zavazadlovým prostorem až 1600 litrů, zatímco mistrem balancování mezi nespoutanou sílou a příkladnou hospodárností je plug-in hybridní jednotka poskytující výkon až 245 k.

 

Fanoušky vysokovýkonných SUV uchvátí CUPRA Ateca svou sportovní dravostí i všestrannou praktičností umocněnou zavazadlovým prostorem o objemu 485 litrů. Přeplňovaný dvoulitrový motor TSI předává nejvyšší výkon 300 k automatické převodovce DSG, u níž je suverénní točivý moment přenášen na všechna kola v závislosti na provozních podmínkách. K nezapomenutelným zážitkům ze sportovní jízdy přispívají rovněž adaptivní tlumiče DCC a brzdy Brembo. K usednutí za volant výjimečného modelu CUPRA Ateca 2.0 TSI DSG v ceně 1 499 900 Kč stačí měsíční splátka pouhých 14 999 Kč bez DPH (18 149 Kč s DPH).

 

 

Atraktivním modelem Born usnadňuje CUPRA firmám i podnikatelům přechod na elektromobilitu. První 100% elektrická CUPRA je nezastavitelným impulzem a svou čistou sportovní energií vyvolává emoce. V závislosti na zvolené kapacitě akumulátorové baterie a výkonu elektromotoru může být dojezd na jedno nabití až 551 km. V rámci akční nabídky operativního leasingu je elektromobil CUPRA Born dostupný za měsíční splátky od 13 499 Kč bez DPH (16 334 Kč s DPH). Stejně jako na všechny modely CUPRA platí i pro model Born pětiletá záruka.

 

 

CUPRA je nekonvenční značka, která kombinuje emoce, elektrifikaci a sportovní výkony, aby z Barcelony inspirovala svět. Značka CUPRA, založená v roce 2018, má vlastní sídlo spolu s oddělením pro výrobu závodních vozů v Martorellu (Barcelona) a síť specializovaných dealerství na celém světě.

 

Značka CUPRA dosáhla v roce 2022 nového prodejního rekordu s více než 150 000 dodanými vozy. CUPRA dokazuje, že elektrifikace a sportovní vlastnosti se vzájemně dokonale doplňují. Každý nově uvedený model s vyzývavým a originálním designem je novým milníkem, který definuje charakter značky: CUPRA Ateca, jedinečný model ve svém segmentu; CUPRA Leon, první elektrifikovaný model díky plug-in hybridnímu pohonu; CUPRA Formentor, první model vyvinutý exkluzivně pro značku CUPRA a její dosud nejprodávanější model; a CUPRA Born, první 100% elektromobil značky.

 

Značka CUPRA je oficiálním automobilovým partnerem fotbalového klubu FC Barcelona, kterému zajišťuje jeho mobilitu, prémiovým sponzorem globálního seriálu padelových turnajů World Padel Tour a oficiálním sponzorem klubu Finetwork KOI, který se účastní elektronických sportů. CUPRA je jedinou automobilovou značkou, která se účastní závodních seriálů pro elektromobily EXTREME E a Formule E. Kmen CUPRA je tvořen týmem ambasadorů, kteří chtějí být hnací sílou změny. Mezi jeho členy patří mimo jiné pouliční umělec TVBoy, držitelé zlatých olympijských medailí Adam Peaty, Melvin Richardson a Saúl Craviotto, německý fotbalový brankář Marc ter Stegen a fotbalistka Alexia Putellasová, která již dvakrát v řadě získala ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.