DarkRebel

UrbanRebel

Modely

Novinka
CUPRA
Tavascan
Novinka
CUPRA
Born
Od 1 259 900
CUPRA
Formentor
Od 889 900
CUPRA
Leon
Od 809 900
CUPRA
Leon Sportstourer
Od 829 900
CUPRA
Ateca
Od 1 499 900
Concept Cars
DarkRebel
Concept Cars
UrbanRebel

15.04.2024

CUPRA

 

  • Značka CUPRA spolupracuje od roku 2020 s německým fotbalovým brankářem, který bude jejím globálním ambasadorem i v dalších třech letech
  • Marc ter Stegen bude i nadále zvyšovat mezinárodní povědomí o značce CUPRA a reprezentovat její základní hodnoty: emoce a elektrizující výkony
  • Prodloužení partnerství přichází v klíčovém okamžiku, neboť značka CUPRA uvede v roce 2024 na trh čtyři nové elektrifikované modely: Formentor, Leon, Tavascan a Terramar

 

Praha, 15-04-2024 - Značka CUPRA prodloužila svou spolupráci s brankářem fotbalového týmu FC Barcelona Marcem ter Stegenem, který je od začátku členem Kmene CUPRA. Prodloužení partnerství přichází v okamžiku, který je pro značku CUPRA klíčový, protože v roce 2024 budou na trh uvedeny 4 nové elektrifikované modely CUPRA.

 

 

Německý fotbalista bude jako globální ambasador značky CUPRA reprezentovat její hodnoty a zvyšovat povědomí o ní na celém světě i v nadcházejících třech letech. Slavný hráč se stal členem Kmene CUPRA v roce 2020, několik měsíců poté, co sportovní klub FC Barcelona oznámil, že značka CUPRA bude jeho oficiálním automobilovým partnerem pro mobilitu.

 

"Jsem hrdý, že mohu být i nadále globálním ambasadorem značky CUPRA. Od roku 2020 společně vytváříme výjimečné okamžiky a mám velkou radost, že jsem mohl řídit všechny její dosud představené modely. Se značkou CUPRA mě pojí také hluboký vztah a silná vášeň pro naše jedinečné velkoměsto, Barcelonu," řekl Marc ter Stegen. "Rok 2024, v němž začínáme psát novou kapitolu naší spolupráce, bude výjimečný i tím, že CUPRA spouští svou dosud nejintenzivnější elektrifikovanou produktovou ofenzivu. I nadále budeme společně inspirovat svět z Barcelony."

 

Marc ter Stegen ztělesňuje vyzývavého ducha značky CUPRA a díky své charismatické osobnosti a přirozenému talentu se stal zástupcem kapitána týmu FC Barcelona. S bohatými zkušenostmi je na hřišti opravdovým lídrem svého týmu a pevným odhodláním dokonale reprezentuje hodnoty značky CUPRA i její ambice posouvat hranice a za všech okolností usilovat o vítězství.

 

Vazby ambasadora značky CUPRA k Barceloně přesahují hranice klubu. Marc ter Stegen se pravidelně účastní kulturních, společenských a sportovních akcí, a reprezentuje tak mezinárodního ducha a rozmanitost této metropole.

 

Základní kámen Kmene CUPRA

Marc ter Stegen je díky své pozoruhodné fotbalové kariéře a jedinečnému stylu hry jedním z nejlepších brankářů v historii klubu FC Barcelona. Profesionální hráč, který oslavuje svou 10. sezonu v tomto klubu, získal s týmem FC Barcelona ne méně než 16 titulů včetně jednoho celkového vítězství v Lize mistrů UEFA (2015), pěti prvenství ve španělské lize a pěti triumfů v poháru Copa del Rey. Ter Stegen má na svém kontě také 38 startů za německý národní tým, s nímž získal Konfederační pohár FIFA 2017.

 

"Kmen CUPRA je skupinou osobností, které stejně jako naše značka zpochybňují status quo a nebojí se podstupovat nezbytná rizika na cestě za vítězstvím," řekl Ignacio Prieto, brand manažer značky CUPRA. "Marc ter Stegen byl jedním z prvních členů Kmene. Máme proto velkou radost, že s ním můžeme i nadále spolupracovat a společně inspirovat svět z Barcelony."

 

Prodloužení partnerství s Marcem ter Stegenem upevňuje budoucnost Kmene CUPRA, týmu ambasadorů, kteří jsou hnací sílou změn ve svých příslušných oborech. Značka CUPRA v něm nedávno přivítala filmového režiséra J.A. Bayonu nominovaného na Oscary a vítěze historicky prvního závodu Formule E Lucase di Grassiho. Dalšími členy Kmene CUPRA jsou pouliční umělec TVBoy, zlatí olympijští medailisté Adam Peaty a Saul Craviotto a fotbalistka Alexia Putellasová, dvojnásobná držitelka ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

 

 

SEAT S.A. 

 

SEAT S.A. je jedinou společností ve Španělsku s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen a prodává vozidla pod značkami CUPRA a SEAT.

 

SEAT S.A. vyváží více než 80 % svých vozidel a působí ve více než 70 zemích. Společnost zaměstnává více než 14 000 kvalifikovaných pracovníků a provozuje tři výrobní závody -   Martorel, El Prat de Llobregat a Barcelona, kde vyrábí modelové řady SEAT Ibiza, SEAT Arona, rodinu Leon a CUPRA Formentor. SEAT S.A. dále vyrábí vozy CUPRA Born a SEAT Tarraco v Německu a rodinu Ateca v České republice.

 

Společnost SEAT S.A. hraje vedoucí roli při přeměně Španělska na elektromobilové centrum Evropy. SEAT S.A., Volkswagen Group, PowerCo a jejich partneři investují v rámci projektu Future: Fast Forward 10 miliard eur do elektrifikace Španělska.

 

CUPRA je nekonvenční značka, která kombinuje emoce, elektrifikaci a sportovní výkony, aby z Barcelony inspirovala svět. Značka CUPRA, založená v roce 2018, se stala jednou z nejrychleji rostoucích automobilových značek v Evropě. CUPRA má síť specializovaných prodejních míst po celém světě.

 

Značka CUPRA dosáhla v roce 2023 nového prodejního rekordu s více než 230 000 dodanými vozy. CUPRA dokazuje, že elektrifikace a sportovní vlastnosti se vzájemně dokonale doplňují. Každý nově uvedený model s vyzývavým a originálním designem je novým milníkem, který definuje charakter značky: CUPRA Ateca, jedinečný model ve svém segmentu; CUPRA Leon, první elektrifikovaný model díky plug-in hybridnímu pohonu; CUPRA Formentor, první model vyvinutý exkluzivně pro značku CUPRA a její dosud nejprodávanější model; a CUPRA Born, první 100% elektromobil značky.

 

Značka CUPRA je oficiálním automobilovým partnerem fotbalového klubu FC Barcelona, kterému zajišťuje jeho mobilitu, prémiovým sponzorem globálního seriálu padelových turnajů World Padel Tour a oficiálním sponzorem klubu Finetwork KOI, který se účastní elektronických sportů. CUPRA je hrdým účastníkem závodního seriálu pro elektricky poháněné monoposty Formule E. Kmen CUPRA je tvořen týmem ambasadorů, kteří chtějí být hnací sílou změny. Mezi jeho členy patří mimo jiné filmový režisér J. A. Bayona, nominovaný na Oscary, jezdec Formule E Lucas Di Grassi, pouliční umělec TvBoy, držitelé zlatých olympijských medailí Adam Peaty a Saúl Craviotto, německý fotbalový brankář Marc ter Stegen a fotbalistka Alexia Putellasová, která již dvakrát v řadě získala ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.