DarkRebel

UrbanRebel

Modely

Novinka
CUPRA
Tavascan
CUPRA
Born
Novinka
CUPRA
Formentor
Od 979 900
Novinka
CUPRA
Leon
Od 869 900
Novinka
CUPRA
Leon Sportstourer
Od 904 900
CUPRA
Ateca
Od 839 900
Concept Cars
DarkRebel
Concept Cars
UrbanRebel

30.05.2024

CUPRA

 

  • CUPRA se vrací společně s ikonickými interprety a novými talenty na hudební festival, který se koná od 30. května do 2. června
  • Značka připravila hlavní pódium CUPRA a taneční parket CUPRA x Boiler Room, na nichž bude prezentovat nové modely CUPRA Formentor a CUPRA Leon
  • Značka v roli vyzývatele uvede na trh novou Kolekci CUPRA: Plážová móda inspirovanou festivalovou atmosférou a představí jedinečné spolupráce
  • Partnerství vychází z vášně značky CUPRA pro hudbu

 

Praha, 30-05-2024 - Třístranné partnerství mezi značkou CUPRA, festivalem Primavera Sound a platformou Boiler Room bude znovu prezentovat největší hudební objevy na pódiu CUPRA a tanečním parketu CUPRA x Boiler Room. Značka v roli nekonvenčního vyzývatele bude svým duchem, jehož ztělesněním jsou nedávno představené nové modely CUPRA Formentor a CUPRA Leon, povznášet již třetím rokem v řadě atmosféru na festivalu, který se uskuteční od 30. května do 2. června.

 

 

Festival se koná v barcelonském areálu Parc del Fòrum. CUPRA v něm po boku dalších revolučních značek vytvoří nezapomenutelné emocionální zážitky. Značka CUPRA svými exkluzivními spolupracemi, které reprezentují její esenci, pokračuje ve své nezastavitelné jízdě za hranice automobilového světa.

 

"CUPRA, Primavera Sound a Boiler Room sdílejí stejný cíl: inspirovat novou generaci a zpochybňovat status quo z velkoměsta, které milujeme," řekl Ignasi Prieto, vedoucí značky CUPRA. "Tímto jedinečným partnerstvím upevňujeme naše spojení s jedním z nejvýznamnějších hudebních festivalů v Evropě a posilujeme naše zaměření na hudbu."

 

Nezaměnitelný zážitek

Mezi umělce, kteří v letošním roce vystoupí v Barceloně na pódiu CUPRA, patří Beth Gibbons, Blonde Redhead, Jai Paul a Barry Can't Swim. Taneční parket CUPRA x Boiler Room posune festival Primavera Sound na ještě vyšší úroveň interprety ze světa elektronické a alternativní hudby. Účastníci se mohou těšit na avantgardní a transgresivní umělce, jakými jsou Arca, Snow Strippers nebo virální fenomén Bbtrick, který přeskočí z internetu do reálného života svým prvním vystoupením na španělském festivalu.

 

CUPRA otevře ve spolupráci s Rádiem Primavera Sound přechodné rozhlasové studio, které bude po dobu festivalu vysílat rozhovory s umělci, vystoupení DJ a další hudební a lifestylové příspěvky ve formátu podcastu s cílem umožnit posluchačům ještě intenzivnější zapojení do dění.

 

CUPRA kromě inovativních hudebních zážitků představí nový model CUPRA Formentor na pódiu CUPRA a nový model CUPRA Leon na tanečním parketu Boiler Room. Oba modely přinášejí nový designový styl značky, který vyvolává silné emoce. Nový Formentor i Leon osloví novou generaci řidičů hledajících odvážný a nekonvenční automobil pro nevšední zážitky z jízdy.

 

Nová Kolekce CUPRA: Plážová móda, výjimečné spolupráce a jedinečné produkty

CUPRA přiveze na festival mnoho průkopnických novinek. Účastníci festivalu budou svědkem premiéry nové Kolekce CUPRA: Plážová móda, nové řady módních produktů s rebelským duchem. Portfolio této kolekce, inspirované atmosférou plážových festivalů a obdařené progresivním, přitažlivým stylem, ztělesňuje vyzývavý charakter značky CUPRA a názorně ukazuje, že CUPRA je víc než jen automobilovou značkou - je způsobem života, jímž se prolínají sporty, festivaly a zábava na pláži. CUPRA jako značka z Barcelony, velkoměsta posilovaného energií z moře, aktivně vyhledává nové způsoby, jak být součástí tohoto životního stylu.

 

Značka CUPRA se podělí s návštěvníky festivalu také o svou posedlost designem. V Motelu - zákulisní zóně pro umělce vystupující na festivalu - vystaví nejlepší kousky z Kolekce CUPRA: Plážová móda.

 

Automobilová značka bude také podávat speciální výběrovou kávu "Unconventional Blend" (Nekonvenční směs) při oficiální prezentaci své spolupráce s pražírnou a kavárnou Café de Finca. Tato káva z ekologického zemědělství je jedinečnou směsí zrn z Brazílie a Kolumbie, jejichž pěstování splňuje nejvyšší standardy udržitelnosti a férového obchodu. Intenzivní a inovativní aroma této kávové směsi vzdává poctu kořenům a historii značky CUPRA.

 

 

 

 

 

SEAT S.A. 

 

SEAT S.A. je jedinou společností ve Španělsku s kompletní škálou činností zahrnujících návrh designu, vývoj, výrobu a prodej osobních vozů. Nadnárodní společnost se sídlem v Martorellu (Barcelona) je členem koncernu Volkswagen a prodává vozidla pod značkami CUPRA a SEAT.

 

SEAT S.A. vyváží více než 80 % svých vozidel a působí ve více než 70 zemích. Společnost zaměstnává více než 14 000 kvalifikovaných pracovníků a provozuje tři výrobní závody -   Martorel, El Prat de Llobregat a Barcelona, kde vyrábí modelové řady SEAT Ibiza, SEAT Arona, rodinu Leon a CUPRA Formentor. SEAT S.A. dále vyrábí vozy CUPRA Born a SEAT Tarraco v Německu a rodinu Ateca v České republice.

 

Společnost SEAT S.A. hraje vedoucí roli při přeměně Španělska na elektromobilové centrum Evropy. SEAT S.A., Volkswagen Group, PowerCo a jejich partneři investují v rámci projektu Future: Fast Forward 10 miliard eur do elektrifikace Španělska.

 

CUPRA je nekonvenční značka, která kombinuje emoce, elektrifikaci a sportovní výkony, aby z Barcelony inspirovala svět. Značka CUPRA, založená v roce 2018, se stala jednou z nejrychleji rostoucích automobilových značek v Evropě. CUPRA má síť specializovaných prodejních míst po celém světě.

 

Značka CUPRA dosáhla v roce 2023 nového prodejního rekordu s více než 230 000 dodanými vozy. CUPRA dokazuje, že elektrifikace a sportovní vlastnosti se vzájemně dokonale doplňují. Každý nově uvedený model s vyzývavým a originálním designem je novým milníkem, který definuje charakter značky: CUPRA Ateca, jedinečný model ve svém segmentu; CUPRA Leon, první elektrifikovaný model díky plug-in hybridnímu pohonu; CUPRA Formentor, první model vyvinutý exkluzivně pro značku CUPRA a její dosud nejprodávanější model; a CUPRA Born, první 100% elektromobil značky.

 

Značka CUPRA je oficiálním automobilovým partnerem fotbalového klubu FC Barcelona, kterému zajišťuje jeho mobilitu, prémiovým sponzorem globálního seriálu padelových turnajů World Padel Tour a oficiálním sponzorem klubu Finetwork KOI, který se účastní elektronických sportů. CUPRA je hrdým účastníkem závodního seriálu pro elektricky poháněné monoposty Formule E. Kmen CUPRA je tvořen týmem ambasadorů, kteří chtějí být hnací sílou změny. Mezi jeho členy patří mimo jiné filmový režisér J. A. Bayona, nominovaný na Oscary, jezdec Formule E Lucas Di Grassi, pouliční umělec TvBoy, držitelé zlatých olympijských medailí Adam Peaty a Saúl Craviotto, německý fotbalový brankář Marc ter Stegen a fotbalistka Alexia Putellasová, která již dvakrát v řadě získala ocenění Ženský zlatý míč a Best FIFA Award.

 

Porsche Česká republika je největším importérem osobních a užitkových vozidel do České republiky. Na českém trhu zastupuje značky Volkswagen osobní vozy, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, včetně programu prodeje prověřených použitých vozů Das WeltAuto. S projektem nabíjecí infrastruktury MOON společnost vstoupila v roce 2020 do nové éry trvale udržitelné osobní mobility založené na elektrických pohonech a digitalizaci.

 

 

 


Porsche Česká republika s.r.o.

Filip Stoulil

PR Komunikace SEAT/CUPRA

Tel.: +420 739 546 542

Mail: filip.stoulil(kwfat)porsche.co(kwfdot)cz

cupraofficial.cz

 

 

 

 

 

 

 

AC&C Public Relations s.r.o.

Zorka Mašková

Senior Key Account Manager

Tel.: +420 736 751 151

Mail: zorka.maskova(kwfat)accpr(kwfdot)cz